Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ondertekening overeenkomsten op IPM Essen

Landgard breidt internationaal telersnetwerk uit met eerste Franse leden

Landgard heeft op de beurs IPM 2019 een nieuwe mijlpaal op het gebied van de internationalisering van de coöperatieve telersbasis bereikt. Gaël L´Hour, exportmanager van de Franse tuinbouwcoöperatie Kerisnel, heeft in naam van de veertig aangesloten teeltbedrijven de officiële eerste ledenoorkonde ondertekend op de beursstand van Landgard. De Franse bedrijven telen op circa 320 hectare vooral boomkwekerijproducten, bloeiende planten, groentenplanten en snijbloemen.

Met dit assortiment bieden zij uitstekende voorwaarden voor zowel de vakhandel alsook voor de samenwerking op de lange termijn met klanten uit onder andere de discountsector en de levensmiddelenhandel.



Met de eerste Franse contractleveranciers breidt telerscoöperatie  Landgard de productafname in de genoemde productgroepen verder uit. Want naast de afzetzekerheid voor de telers door de verkoopcompetentie van Landgard, komt voor de klanten de productafname van kwalitatief hoog niveau met gepersonifieerde productie steeds meer in de focus te staan. 

„We zijn blij om de eerste Franse contractleveranciers en lidbedrijven te mogen verwelkomen binnen de telerscoöperatie Landgard. Frankrijk is voor ons een strategisch belangrijk land in het hart van Europa. Daarom is de samenwerking met de Franse teeltbedrijven een nieuwe belangrijke etappe in het kader van onze consequente internationaliseringsstrategie en de doelgerichte uitbreiding van de productafname van eigen lidbedrijven“, aldus Armin Rehberg, bestuursvoorzitter van Landgard.

Verdere informatie: www.landgard.de 

Publicatiedatum: