Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frankrijk: Haifa breidt CRF productie uit met 8.000 ton

Haifa Group heeft de productie van meststoffen met gecontroleerde afgifte (CRF) in Lunel Ville, Zuid-Frankrijk, flink opgeschroefd. De totale productiecapaciteit van de fabriek is verhoogd tot 24.000 ton per jaar.

Met de extra productie kan Haifa Group voldoen aan de groeiende vraag naar de meststoffen met gecontroleerde afgifte. De faciliteit is gevestigd in Frankrijk, is RHP-gecertificeerd en bedient de Europese markt op. Met 40 verschillende soorten gecoate meststoffen is de faciliteit in staat om plantenvoedingsoplossingen te bieden voor alle soorten gewassen.

"We hebben onze CRF-productiefaciliteit in Frankrijk uitgebreid als onderdeel van onze wereldwijde strategie met als doel te voldoen aan een snel groeiende vraag naar geavanceerde Multicote, CoteN en MultiGreen meststoffen met gecontroleerde afgifte," aldus sales directeur Natan Feldman. "Door het implementeren van nieuwe en geavanceerde productietechnologieën zijn we nu in staat om vrijwel alle Haifa-meststoffen te coaten en de telers een uitstekende reeks van bemestingsoplossingen te bieden. Deze stap verzekert het vertrouwen in onze groeiplannen voor de lange termijn, met als doel de fabrieken van de Haifa Group wereldwijd uit te breiden en onze productiecapaciteit te verhogen."

Nicolas Tinetti, algemeen manager Haifa France: "De CRF-fabriek in Frankrijk stelt ons in staat om onze relatie met de hele Europese markt aan te halen. Onze zakenpartners kunnen rekenen op een betrouwbare en snelle levering van onze meststoffen, waardoor hun aanbod aan de telers wordt verbeterd."

For more information:
Haifa Group
www.haifa-group.com

Publicatiedatum: