Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IPM Essen: het loopt lekker door maar vooral vóór vier uur moet het gebeuren

Tholen - De IPM Essen is gisteren goed op gang gekomen. Na een rustige opstartdag op dinsdag, liep de beurs op woensdag in de loop van de ochtend goed vol, net als het restaurant in 'techniekhal' 3 rond lunchtijd. Zowel daar tussen de schnitzels en de pasta's als in de vele stands viel er weer genoeg te zien én vooral te bespreken.

Arno van der Maarel van Maarel Orchids en Gert-Jan van Staelduinen van Logiqs

Maar wat wordt er dan besproken en door wie? Nou, onder de grote 'emmerwaslijn' die bij FloraHolland geïnstalleerd gaat worden. Hierover later ongetwijfeld meer.


Dennis Tuk en Levi Trouwborst: twee nieuwe gezichten bij Visser Horti Systems dat de AutoStix weer had meegebracht om demonstraties te geven met de nieuwe multimedia strips en de rooted strips.

Verder ook veel telers in de stands op bezoek bij hun leveranciers. Het is immers altijd fijn om een gezicht te zien bij het product dat je afneemt. En als daar dan een bak koffie bij komt kijken, of zelfs een zak friet met mayonaise, dan is dat ouderwets gezellig.


Malcolm Calder (Transplant Systems), Gertie Rongen (Limex Cleaning Solutions) en Joep Janssen (Limex Cleaning Solutions).

In onze uitgebreide fotoreportage aanstaande maandag het volledige resultaat van vier dagen foto's schieten, maar hierbij toch weer vier foto's om de beurs ook vanaf afstand 'te beleven'.


Jolanda Nieuwenhuijze (Valstar Plantenkwekerij), Cees van Luling en Marianne Duivenvoorden (Royal FloraHolland).