Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gemeente Lisse en Keukenhof tekenen convenant

Gemeente Lisse en Keukenhof hebben een convenant ondertekend. Hierin staat beschreven hoe beide partijen de komende jaren intensiever willen samenwerken. Gistermiddag lichtten burgemeester Lies Spruit en directeur Bart Siemerink van Keukenhof de samenwerking toe. “We willen de ontwikkeling van Lisse, Keukenhof en waar mogelijk ook de Bollenstreek versterken. Dit convenant is hiervoor een basis. Ieder jaar leggen we afspraken vast die we samen gaan uitwerken.”

Burgemeester Lies Spruit van de gemeente Lisse en Keukenhofdirecteur Bart Siemerink

Ook praktische afspraken
In de samenwerking ligt de nadruk op thema’s als economie, toerisme en mobiliteit. Nieuw is dat ook duurzaamheid een gezamenlijk onderwerp is. Er staan ook praktische afspraken in. Zo wil Keukenhof de entrees van Lisse versterken, rotondes adopteren en bijdragen aan het groenonderhoud. Gemeente Lisse steunt de Keukenhof op haar beurt weer bij het verbeteren van de bereikbaarheid.

Publicatiedatum: