Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Power Valves neemt verkoop en distributie Emersons agroproducten over

Dezelfde vlinderkleppen, andere leverancier

Power Valves gaat de verkoop en distributie van Emerson producten voor de agrosector verzorgen. Vanaf 1 februari zullen daarmee onder meer de CompoSeal vlinderklep en de GY vlinderkleppen onderdeel uit gaan maken van het assortiment voor verkoop en distributie van Power Valves, onderdeel van Power Plastics.

Emerson Automation Solutions Final Control Netherlands en Power Plastics benadrukken dat de gevraagde service in de vorm van snelle levertijden, de juiste prijsstelling en technische ondersteuning blijft gewaarborgd voor nu en in de toekomst.

De commerciƫle afspraken die momenteel nog met Emerson gemaakt zijn, zullen door Power Valves worden overgenomen evenals de orderverwerking en levering.

Emerson Automation Solutions Final Control Netherlands BV en Power Plastics bv hebben het genoegen u mede te delen m.i.v. 1 februari 2019 Power Valves als onderdeel van Power Plastics bv de verkoop en distributie van de Emerson (Keystone) producten voor de agrosector gaat verzorgen.

Voor meer informatie:
Power Plastics BV
www.powerplastics.nl/
info@powerplastics.com

Publicatiedatum: