Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Alle lopers zijn kopers op deze beurs"

Tuinplanten vinden gretig aftrek op TreeVention

Zondag 20 en maandag 21 januari organiseerde Garden Plant samen met boomkwekers uit de Euregio de vakbeurs TreeVention. Een complete boomkwekerij- en tuinplantenbeurs. In een orderbeurs konden bezoekers direct bestellen uit een assortiment van 1250 partijen en zo'n 25 kwekers waren zelf met een stand aanwezig om klanten te informeren over hun producten.

De sfeer op de beurs was goed en er werd volop zaken gedaan met de plantenhandelaren, tuincentrumeigenaren en hoveniers die deze vakbeurs bezochten. Vaste plantenkweker Jos Swinkels was met name te spreken over de kwaliteit van de bezoekers. „Alle lopers zijn kopers op deze beurs", vertelde hij enthousiast.

Kweker Pieter Heynen deed ook goede zaken: „ Ik heb goed verkocht op deze beurs en nieuwe klanten ontmoet. Ik ben er volgend jaar zeker weer bij".

TreeVention trok een internationaal publiek, de bezoekers waren afkomstig uit 12 verschillende landen. De orderbeurs was de beste verkoopbeurs uit de geschiedenis van Garden Plant met een mooie groei van meer dan 20% t.o.v. vorig jaar.

Traditiegetrouw werd TreeVention afgesloten met een netwerkbijeenkomst. Kwekers uit de Euregio luisterde naar informatieve presentaties over (verplichte) wateropvang en recirculatie, het plantpaspoort, de nieuwe verpakkingswet in Duitsland en footprintberekening. Interessante thema's die de nodige stof tot napraten gaven. Dat gebeurde dan ook onder het genot van een gezellige borrel.

Voor meer informatie:
Cash & Carry FloraZON
Floralaan 80
5928RB Venlo
T: +31(0)77 303 1010
F: +31(0)77 303 1015
E: info@florazon.nl
I: www.florazon.nl
Publicatiedatum: