Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floricultura introduceert de Phalaenopsis Elastica serie

Floricultura lanceert op de IPM Essen de Phalaenopsis Elastica serie. Het is een serie van planten die geschikt zijn voor creatieve toepassingen zoals cascade, boogvorm, spiegelvorm en andere elastische toepassingen.

“De Elastica serie beantwoordt aan een toenemende vraag bij onze klanten naar soepele en vormbare Phalaenopsis takken. Planten die voor de klant meer rendement op leveren”, aldus Ronald van Geest, directeur van Floricultura. “Wij gaan door met het selecteren van rassen in verschillende kleuren voor deze serie. Niet alle planten zijn zomaar geschikt hiervoor. Naast de gebruikelijke kwaliteitsstandaarden moeten ze ook voldoen aan onze normen voor lengte, bloemmaat, bloemstand en buigzaamheid.”
 
Met de introductie van Phalaenopsis Elastica is het ras Road Trip meteen toegevoegd aan deze serie. Dit is een klassieke cascade type met uiterst buigbare takken en een bloemmaat van 11 cm.
 
De naam Elastica
"Elastica staat voor flexibiliteit, vrijheid en buigzaamheid van deze serie Phalaenopsis rassen. Het is een handreiking naar creativiteit. Alle toekomstige rassen die in de Elastica serie vallen, zullen in hun naam een verwijzing naar die vrijheid en flexibiliteit hebben. Eerder introduceerde Floricultura al de Lingua series, die bestaat uit Big Lip Phalaenopsis planten.

Voor meer informatie:
Floricultura
Cieweg 13
1969 MS Heemskerk
www.floricultura.com

Publicatiedatum: