Bloeiproeven Deliflor DeliAqua 2019 in beeld

Deliflor kijkt terug op een positieve bloeiproef met als thema ‘DeliAqua’. Al tijdens de eerste dag van de bloeiproef 'DeliAqua' hebben we veel respons ontvangen van inkopers en telers op onze getoonde noviteiten in de bloeiproef. Noviteiten die al wat langer bekend zijn en op het punt staan geïntroduceerd te worden in de markt, maar zeker ook op de 'nummertjes', de nieuwste resultaten van onze veredeling.

Noviteiten die veel zijn aangewezen als opvallende nieuwkomers waren onder meer: Rossano Elizabeth, Aristotle, Bride en de nieuwe varianten binnen de Sorbet serie: Sorbet Berry en Sorbet Banana, naast de reeds bekende Sorbet Vanilla. Nummertjes die op veel respons hebben mogen rekenen, gaat Deliflor uiteraard verder testen en reacties over verzamelen in de markt.

De bezoekers reageerden enthousiast op de bijzondere entourage waarin ze dit jaar ontvangen werden. Een echte kleurrijke onderwaterwereld compleet met vissen. Met name vrijdagmiddag- en avond was dit het decor om onder het genot van een hapje en drankje met collega’s bij te praten.

Meer foto's vindt u hier.

Voor meer informatie:
Deliflor Chrysanten
www.deliflor.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven