Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Ruiter Innovations ook hofleverancier van BM Roses en Double H

“Veel kwekers en handelaren kennen ons van ons snijrozen assortiment", vertelt Eduard Koks, product manager bij De Ruiter Innovations, " en daarin zijn we ook groot. "Maar we hebben ook potrozen en dit jaar zullen we in onze presentatie op de IPM Essen de nadruk leggen op onze geurende potrozenlijn Jewels."

Jewels
De veredeling van de Jewels vindt plaats in Nederland. Het testen en telen gebeurt vooral daarbuiten in landen als Brazilië, Rusland, Turkije, Japan, Australië en China. Maar óók in onze contreien, zoals bij BM Roses in Nederland en Double H in Engeland.

BM Roses
BM Roses produceert sinds juli 2007 verschillende Jewel rassen. Dat doen ze onder hun eigen label: Beau Monde. De Ruiter ziet BM Roses niet alleen als een goede klant maar ook als een partner. “Samen kijken we naar de ontwikkelingen van de verschillende rassen en de bewegingen van de markt. Het is belangrijk om deze op de voet te volgen. BM Roses produceert bijna uitsluitend Jewels en is uitgegroeid tot de topleverancier van Europa. Er zijn grotere maar geen betere kwekers", weet Eduard.

Deze Jewels worden onder verkocht in een kleurenmix in één tray en gelaagd op een Deense kar.

Double H met geurende Jewels
Double H is gevestigd in Milton. Begonnen in juli 2007 met wat trials, telen en verkopen zij nu ook geurende jewels. “In vergelijking met BM Roses kleinere aantallen maar het is wel heel bijzonder. Geur gaat in het algemeen gesproken ten koste van houdbaarheid. Bij deze Jewels is dat echter niet het geval. De rassen die Double H teelt beschikken over een, zoals de Engelsen zeggen,  excellent shelf life”. Daarnaast zijn ze goed te transporteren en beschikken dus over consistente geureigenschappen. Kom kijken dus maar vooral kom ruiken.

De Ruiter Innovation staat in hal 2 in het BGI paviljoen, Hal 1 standnummer D12.5

Voor meer informatie:
De Ruiter Innovations
Meerlandenweg 55
1187 ZR Amstelveen
Nederland
+31 206 436 516
general@deruiter.com
www.deruiter.com
Publicatiedatum: