Drie nieuwe introducties van David Austin Wedding & Event Roses

Parfum Flowers zal op de IPM Essen drie nieuwe variëteiten introduceren, die in de loop van dit jaar beschikbaar zullen komen. Het betreft de Ella, een crèmekleurige variëteit die geurt naar citrus en komkommer, de Eugenie, die zachtroze is en geurt naar mirre en anijs, en de Vivienne, die geel-oranje gekleurd is en een lichte geur van thee heeft. De presentatie heeft als thema: “English Country Wedding” meegekregen.

Wouter de Vries van Parfum Flower Company: “De visie van David Austin is altijd geweest om 's werelds mooiste rozen te maken. De ultieme droom van David Austin was rozen te ontwikkelen die de geur en charme van oude rozen combineren met de groeikracht en bloeitijd van moderne rassen. Een David Austin-roos is dus het resultaat van vele jaren kruisen en veredelen. Eenmaal de moeilijke proef doorstaan, krijgt ze een naam die bijvoorbeeld herinnert aan iconen of markante locaties uit de Engelse geschiedenis voor de tuinrozen en vrouwelijke namen voor de wedding & event rozen.”

Meer informatie over de nieuwe variëteiten vindt u hier.

Parfum Flower Company is een import/handelsbedrijf dat zich specialiseert in onder andere David Austin snijrozen.Het bedrijf is samen met David Austin Wedding & Event te vinden in 7A24-A. 


Parfum Flower Company
Flora Holland Aalsmeer (Zuid)
Magnolia 1
1424 LA De Kwakel
T: 31 (0297) 361 006
www.parfumflowercompany.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven