Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dillewijn Zwapak op 4 februari over naar nieuw hoofdkantoor en distributiecentrum

Dillewijn Zwapak betrekt op 4 februari a.s. haar nieuwe hoofdkantoor en centrale distributiecentrum in Amstelveen. “Het is voor onze medewerkers werkelijk een heerlijke plek geworden om te werken met een hypermodern centraal magazijn en voor onze klanten een ruime sfeervolle showroom”, aldus directeur Mark de Krosse.

In het nieuwe gebouw is de allernieuwste technologie toegepast. Hightech automatisering en zelfs robotisering, waarbij het merendeel van het rijdend materieel onbemand zal zijn, gaan er voor zorgen dat de bevoorrading van het magazijn en de verwerking van klantorders uitermate efficiënt en veilig worden afgehandeld. “Uiteraard heeft bij de ontwikkeling van het nieuwe bedrijfspand naast modernisering ook het fenomeen “duurzaamheid” een grote rol gespeeld”, vervolgt Mark de Krosse. “Bij de selectie van installaties en materieel heeft energieverbruik een hoofdrol gespeeld. Alle benodigde energie wordt met zonnepanelen op ons eigen dak opgewekt en we houden genoeg over om in de toekomst bijvoorbeeld ons hele wagenpark van energie te voorzien”.

Het adres van het nieuwe hoofdkantoor en magazijn van Dillewijn Zwapak is De Loetenweg 2, 1187 WB Amstelveen.

De locatie ligt op een steenworp afstand van Flora Holland, Greenparc en VBA Zuid.

Voor meer informatie:
Dillewijn Zwapak
T: +31 (0) 88 7354111 (NIEUW!)
www.dillewijn.nl

Publicatiedatum: