Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Global Marketing Manager en Sales Director voor Danziger

Danziger kondigde twee toevoegingen aan voor haar wereldwijde managementteam. Liat Shemer is de nieuwe global marketing manager en Amir Dor is de nieuwe verkoopdirecteur voor perkgoed buiten de VS. De twee nieuwe teamleden zijn eind 2018 bij het bedrijf begonnen.

Liat Shemer brengt meer dan 15 jaar ervaring mee op het gebied van marketingstrategieën voor verpakte consumentengoederen en merkontwikkeling, waaronder enkele jaren ervaring met het grootste voedselconglomeraat van Israël. "Liat's uitgebreide marketing- en managementervaring zal een grote aanwinst zijn voor ons team," zegt Ori Danziger, Deputy CEO van Danziger. "Haar bewezen staat van dienst op het gebied van wereldwijde merkstrategie en campagnemanagement zal ons helpen onze doelen in markten over de hele wereld te bereiken."

Shemer heeft een BA in economie van Haifa University en een MBA in marketing van de College of Management Academic Studies. Neem contact op met Liat via liat.shemer@danziger.co.il.

Amir Dor heeft meer dan 20 jaar wereldwijde verkoop- en distributie-ervaring. In zijn werk voor een breed scala aan bedrijven die consumentengoederen verpakken, heeft hij belangrijke accounts beheerd, wereldwijde verkoop- en distributienetwerken ontwikkeld en bedrijfsontwikkeling gestimuleerd. "Amir's resultaatgerichte focus op klanttevredenheid maakt hem tot een geweldige aanvulling op ons bedrijf," voegt Ori Danziger daaraan toe. "Zijn internationale bedrijfsexpertise zal onze wereldwijde verkoopteams helpen om te succesvol te blijven." Dor heeft een diploma van de Open Universiteit van Israël en een MBA in bedrijfskunde en management van de Solvay Business School. Neem contact op met Amir via amir.dor@danziger.co.il.

"Beide nieuwe ervaren medewerkers zullen ons helpen om onze activiteiten in belangrijke markten zoals Noord-Amerika, China en Europa te stimuleren," aldus Ori Danziger. "Naast hun expertise en innovatieve mentaliteit brengen ze allebei een gepassioneerde, 'klantgerichte' stijl mee in hun zakelijke aanpak. We weten dat ze erg goed bij ons zullen passen".

Voor meer informatie:
Danziger - "Dan" Flower Farm
T: +972-3-9602525
www.danzigeronline.com

Publicatiedatum: