Takii Europe past organisatiestructuur aan

Takii Europe heeft de organisatiestructuur gewijzigd. De belangrijkste veranderingen vonden plaats in de top van de organisatie, alwaar directeur Ton Kuipers een nieuw 'business team' heeft samengesteld dat zich richt op het realiseren van duurzame bedrijfsgroei en waardecreatie.  

In het licht van een strategische heroriëntatie is ook besloten om de afdelingen Sales en Marketing te herstructureren. Voor beide afdelingen zijn specifieke rollen en verantwoordelijkheden gecreëerd. Als hoofd Sales is Erik Vesseur aangesteld, Harm Custers is het nieuwe hoofd Marketing.

Ton Kuipers

Bovendien is er een 'regional team' gevormd dat alle regionale activiteiten op het gebied van R&D en Productie ondersteunt. De belangrijkste prioriteiten van dit team zijn het ontwikkelen van toprassen en zorgen voor een stabiele productie van kwalitatief hoogwaardige zaden. 

Ton Kuipers licht de nieuwe bedrijfsstructuur toe: "Takii Europe is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Het was tijd om even pas op de plaats te maken en rollen, verantwoordelijkheden en rapportagelijnen opnieuw te definiëren. Sommige delen van de organisatie hebben een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt en hadden meer ruimte nodig om hun groeitraject voort te kunnen zetten. De nieuwe organisatiestructuur biedt een manier om hun potentieel optimaal te kunnen benutten. We moeten de oude structuur loslaten, ons potentieel benutten en zorgen voor effectief management. Door het creëren van een nieuwe bedrijfsstructuur en een meer top-down-benadering bij het toewijzen van verantwoordelijkheden aan medewerkers binnen onze organisatie, verbeteren we de efficiëntie doordat er sneller beslissingen worden genomen, taken sneller worden uitgevoerd en we meer gefocust zijn. Op die manier kunnen we de grootste uitdagingen van onze groeistrategie beter aan."

Voor meer informatie:
Takii Europe
Hoofdweg 19
1424 PC De Kwakel
T: +31(0)297-345 700
F: +31(0)297-345 658
www.takii.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven