Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Han de Groot directeur Vereniging Potgrond- en Substraatfabrikanten Nederland

De Vereniging Potgrond- en Substraatfabrikanten Nederland heeft in de persoon van Han de Groot per 1 januari 2019 een directeur. 

Han de Groot heeft zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven, advieswereld en bij diverse brancheorganisaties in de groene sector en beschikt over een ruime bestuurlijke ervaring. Zo was hij onder meer werkzaam als belangenbehartiger bij MKB-Nederland en als directeur van Tuinbranche Nederland.  Sinds 2010 is hij werkzaam als strategisch adviseur/lobbyist voor bedrijven en brancheorganisaties.

De VPN laat weten ervan overtuigd te zijn dat Han de Groot de ambitieuze doelstellingen van de VPN naar een volgend niveau kan tillen en een versnelling kan realiseren in de implementatie ervan.

“Het is een mooie uitdaging om een bijdrage te mogen leveren aan de verdere ontwikkeling van de Nederlandse substraatsector. De sector heeft ambities op belangrijke terreinen als duurzaamheid, innovatie en productkwaliteit. Ik werk graag met leden en bestuur aan de uitvoering van een toekomstgerichte agenda voor de branche”, aldus Han de Groot.     

Voor meer informatie:
Vereniging Potgrond- en Substraatfabrikanten Nederland
www.devpn.nl
info@devpn.nl  

 

Publicatiedatum: