Duo Ruud en Raymond tilt Qualily naar hoger plan

Ruud van der Hoeven (51) en Raymond Vijverberg (36), eigenaren van Qualitly, vullen elkaar mooi aan. Op de website van Royal FloraHolland vertellen ze kort over hun samenwerking en hoe zij samen de kwekerij steeds verder hebben uitgebouwd.

Ruud is 23 als hij met 1 hectare tuinlelies voor zichzelf begint. Na een paar jaar krijgt hij de kans naar 2 hectare te groeien. Met de uitbreiding van Qualily realiseert Ruud zich dat hij niet alles meer alleen kan als hij daarnaast ook nog nieuwe ideeën wil ontwikkelen en verder wil groeien. In 2008 wordt Raymond daarom mede-eigenaar.

De twee heren maken een duidelijke taakverdeling: Raymond richt zich op de planning, afzet en energie, Ruud op de teelt, inkoop van bollen en de organisatie. Een perfecte keuze, zo blijkt in de jaren van succes die volgen. Qualily is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf van 10 hectare.

Ruud: "Raymond en ik zijn echte maatjes. In de tien jaar dat we samenwerken hebben we nog nooit woorden gehad. Alles valt of staat met goede communicatie en durven zeggen wat je wel of niet vindt. Het sterk neerzetten van je organisatie mét een duidelijk beleid is het belangrijkste. Alleen dan ben je interessant voor de klant. Dankzij de samenwerking met Raymond en de juiste verdeling van taken is Qualily uitgegroeid tot een heel belangrijke partij in de markt. Ik doe waar ik goed in ben en Raymond doet waar hij goed in is." 

bron & beeld: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven