Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
13-15 maart, Addis Abeba

Ethiopië bereidt zich voor op de HortiFlora Expo

Over iets minder dan twee maanden vindt de volgende editie van het internationale tuinbouwevenement HortiFlora Expo plaats in de hoofdstad van Ethiopiƫ. In het conventiecentrum in Addis Ababa, de Millennium Hall, wordt 10.000 m2 expositieruimte klaargemaakt om bedrijven in de nationale bloemen-, groenten- en fruitsector te verwelkomen.

Veel bekende Ethiopische telers nemen deel aan het belangrijke handelsevenement. Ook presenteren vele bedrijven uit binnen en buiten Europa hun producten. Veel van deze bedrijven leveren  goederen aan Ethiopische telers en helpen hen om de productie te verbeteren en te vergroten.

Er is een wereldwijde promotie opgezet om kopers en investeerders naar het evenement te trekken en daarom is de verwachting dat er bezoekers van over de hele wereld naar het evenement zullen komen. Ethiopiƫ is al een decennium een grote exporteur van bloemen, groenten en fruit, en de HortiFlora Expo biedt daarom een uitstekende kans voor internationale bloemen- en groente- en fruithandelaren om de telers te ontmoeten waar ze zaken mee (willen) doen.

De Ethiopian Horticulture Producers & Exporters Association EHPEA organiseert op 25 januari een lancering van het evenement in het Hilton hotel in Addis Abeba. Het handelsevenement kan gratis bijgewoond worden door bloemen-, groente-, en fruithandelaren.

Voor meer informatie:
HortiFlora Expo
www.hortifloraexpo.com

Publicatiedatum: