Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Addenda introduceert Maori

Addenda introduceert een nieuwe productgroep op de IPM in Essen: de Maori in de varianten: Green-, Silver- & Little leaf. Zoals bij Campanula & Hebe heeft Addenda de exclusieve licentie voor dit niche product, waardoor onderscheidenheid gewaarborgd wordt. Vanaf 2019 is de plant onderdeel van het productportfolio van Addenda.

Maori
De Maori is een trendy plant, welke past in een industriële, minimalistische stijl. ‘Less is more’ is bij deze takvormige plant de perfecte uitdrukking. Maori is van oorsprong een buitenproduct maar is ook zeer geschikt voor binnen. Onder het merk Addenda wordt dan ook de veelzijdigheid van het product kenbaar gemaakt.

Op de IPM in Essen wordt de plant rijkelijk gepresenteerd in de stand van Addenda (8a6-1). Tevens zijn de Maori Green- & Silver Leaf genomineerd voor de Show Your Colours Award IPM 2019.  De Award wordt uitgereikt op donderdag 24 januari om 15.00 uur in de BIZZ Holland stand, hal 8.


Voor meer informatie:
Addenda
marketing@addenda.info
www.addenda.info
Publicatiedatum: