Sunrock ontvangt 280 megawattpiek aan SDE+-beschikkingen

Sunrock meldt in de najaarsronde van de Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE+-regeling) voor 280 megawattpiek aan beschikkingen te hebben ontvangen voor zonnedaken en zonneparken.

Sunrock is in Nederland na deze SDE+-ronde op het gebied van zonnepanelen voor logistiek vastgoed een van de grootste partijen geworden. In totaal gaat het in de najaarsronde van 2018 om subsidie voor 3,3 miljoen vierkante meter zonnepanelen.

‘We zijn trots op het feit dat we een leidende rol mogen vervullen in de verduurzaming van Nederland’, aldus Sunrock. ‘We hebben een sterke focus op operational excellence en richten ons op solar oplossingen voor grote daken, voornamelijk logistiek. In deze laatste ronde hebben we ons in partnership met toonaangevende vastgoedeigenaren en ontwikkelaars gericht op grote en met name logistieke daken.’

Sunrock
Sunrock ontwikkelt, realiseert, financiert en beheert grootschalige zonneparken op daken van logistiek en commercieel vastgoed en breidt deze zonneparken op termijn uit met opslagsystemen en energie efficiency producten en services.

Voor meer informatie;
SUNROCK Amsterdam
Anthony Fokkerweg 1
1059 CM Amsterdam
T: +31 (0)20 760 3776
E: info@sunrock.nl
www.sunrock.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven