Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geurende tuin- en potrozen centraal bij Roses Forever

Als je door de gangen in de nieuwe Deense zaal op de IPM Essen loopt en je neus volgt, zal de geur je waarschijnlijk naar de stand van Roses Forever leiden. Dit jaar staan ​​hun geurende tuin- en potrozen centraal. Bezoekers kunnen zelfs een prijs winnen door te stemmen op de geur die ze het meest waarderen.

‘Our Last Summer’ van de Plant’n’Relax lijn.

Op stand 6H34 in hal 6 presenteert het familiebedrijf hun gloednieuwe en best verkochte producten in hun serie potrozen en tuinrozen. "'Our Last Summer' is bijvoorbeeld een bestseller, maar ook nieuwe geurende tuinrozen zoals 'Royal Diva' en 'Ingers Rose' zullen worden gepresenteerd", zegt kweker Rosa Eskelund. Samen met haar man Harley en zoon Anders zal ze de stand bemannen in deze nieuwe 'Deense' hal.


Nieuwe lijn geurende potrozen: 'Love Fragrance Forever'

Naast het tonen van hun variëteiten, heeft Roses Forever dit jaar ook een wedstrijd. "Bezoekers kunnen stemmen op de nieuwe variëteiten van de nieuwe lijn van de geurige rozen van de potrozen 'Love Fragrance Forever'. Ze hoeven alleen maar de variëteit te kiezen die ze het lekkerst vinden ruiken en vervolgens zullen de winnaars worden getrokken uit degenen die hebben gestemd voor de roos die de meeste stemmen heeft gekregen. De drie winnaars zullen de week na de IPM Essen per e-mail worden gecontacteerd en een iconisch houten Kaj Bojesen beeldje krijgen."  

Voor meer informatie: 
Roses Forever 
Rosa Eskelund
T: +45 51 57 19 90
Email: re@rosa.dk
www.roses-forever.com

 

Publicatiedatum: