Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Decorum met FDF op bloemistenvloer bij IPM

Tijdens de IPM in Essen slaan in de bloemistenhal bloemistenvereniging FDF en telersvereniging Decorum de handen ineen. In de gezamenlijke stand bij FDF World kunnen  bloemisten kennis maken met het ruime assortiment bloemen en planten. Creatief directeur FDF en Floral Designer Manfred Hoffmann: “Bloemisten zoeken altijd naar kwaliteit. Daarom is het fijn om met producten van Decorum te werken,” aldus Hoffman. Jaap Moerman, kweker en bestuurslid van Decorum vult aan: “ Het is voor ons een enorme kans om via FDF in contact te komen met Duitse bloemisten. We vertellen graag over onze producten”. Bloemisten kunnen zelf de kwaliteit van het unieke assortiment ervaren door in een shop zelf te arrangeren. Zo laat Decorum de vele bezoekers hun pay off  ‘Feel the Quality’ zelf beleven.

Van 22 tot en met 25 januari is Decorum te zien op de IPM Essen in Duitsland. Decorum is niet alleen in hal 1A te vinden maar ook in hal 1, waar de noviteiten van de kwekers te vinden zijn. En in hal 8 is het nieuwe duurzaamheidsconcept ‘Feel Green’ te zien.

bron: Decorum

Publicatiedatum: