Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Top kredietverzekeraars present bij opening nieuw kantoor Dutch Credit Brokers

Na een uitgebreide verbouwing was het 7 januari dan zover: de opening van het nieuwe kantoor van Dutch Credit Brokers.
Samen met klanten, verzekeraars, familie en vrienden werd het glas geheven in de Zijdstraat van Aalsmeer. De verzekeraars lieten zich hier niet onbetuigd en hebben de handen ineengeslagen om voor een passend cadeau te zorgen: een nieuwe tafelvoetbaltafel. Dit, omdat het een belangrijk onderdeel is van de hechte samenwerking binnen Dutch Credit Brokers en daarbuiten. Het feestje werd opgeluisterd door DJ Bert en Friends en ging ruimschoots verder dan aanvankelijk gepland.
Vanuit het nieuwe kantoor, midden in de winkelstraat, zal Dutch Credit Brokers verder gaan en midden tussen haar klanten blijven staan.


Jeroen Wesseling (Dutch Credit Brokers), Theo van der Ha (dir. Coface), Tom kaars (dir. Atradius), Wouter Sneeuw (Coface) Francis Jespers (CEO Euler Hermes), Edwin Busio (CEO Coface), Ivo Zernitz (dir. Euler Hermes), Walther Toemen (Risk Director Euler Hermes), Ralph Reinders (Dutch Credit Brokers) en Paul Buitink (Atradius).


Voor meer informatie :
Ralph Reinders
Dutch Credit Brokers
06-27189690
ralph@dcbbv.com 

Publicatiedatum: