Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Chrysal

"Consumenten verwachten dat bloemen minimaal acht dagen mooi blijven"

Een groot onderzoek onder consumenten, uitgevoerd door Q&A in Europa in opdracht van Chrysal, laat zien dat consumenten verwachten dat bloemen 8+ dagen mooi blijven. Om deze verwachting te halen is, zo weet Chrysal, snijbloemenvoeding essentieel, maar het onderzoek toont ook dat consumenten niet op de hoogte zijn van de voordelen van hiervan.

Het grootschalige consumentenonderzoek (8.000 respondenten) laat zien dat 91% van de consumenten bij aankoop van bloemen versheid het belangrijkste aspect vinden. Ook verwachten ze dat bloemen minstens 8 dagen mooi blijven. Om te kunnen voldoen aan deze verwachtingen, is het belangrijk dat snijbloemenvoeding wordt gebruikt. Echter blijkt dat slechts 54% (Europees gemiddelde) van de respondenten consistent het sachet snijbloemenvoeding gebruikt wat aan het boeket is bevestigd. Veel consumenten zijn niet bekend met de voordelen van snijbloemenvoeding. Als de consumenten weten dat de snijbloemenvoeding ervoor zorgt dat hun bloemen langer mooi blijven, geeft 85% aan dat ze vaker het sachet snijbloemenvoeding gaan gebruiken. Dit leidt tot een goede ervaring en tevreden en loyale consumenten.

Verbeterde snijbloemenvoeding
Chrysal introduceert nieuwe en verbeterde snijbloemenvoeding in twee verschillende designs. Chrysal Better Bloom is speciaal ontwikkeld voor de bloemisten, het geeft bloemendesigns de boost die ze nodig hebben. Chrysal Supreme is speciaal ontwikkeld voor supermarkten en boeketmakers en zorgt ervoor dat hun klanten tot wel 60% langer van hun bloemen kunnen genieten.

Voor meer informatie:
Chrysal Benelux
Gooimeer 7
1411 DD Naarden
T: +31 (0)35 69 55 888
F: +31 (0)35 69 55 822
E: info@chrysal.nl
www.chrysal.nl

Publicatiedatum: