Happy New Christmas Collection beurs , 15 - 18 januari

Logico begint jaar wederom in kerstsferen

Van dinsdag 15 januari tot en met vrijdag 18 januari wordt er door Logico de Happy New Christmas Collection gepresenteerd. Deze week staat in het teken van de vernieuwde kerstcollectie voor 2019. Naast de kerstcollectie worden ook diverse arrangementen en acties getoond. Het evenement is speciaal voor de klanten van Logico, kwekers en andere relaties.

“De Kerst is net achter de rug, maar wij zijn al bezig met de volgende kerst”,  vertelt Arie Stolk, algemeen directeur bij Logico. “Een aantal van onze klanten zijn al een planning aan het maken voor het eind van het jaar. Wij beginnen daarom al vroeg met de kerstbeurs om onze klanten te inspireren en tevens te ontzorgen. Naast de collectie bieden wij ook klantspecifieke oplossingen aan, zodat we voor elk soort klant een geschikt aanbod kunnen maken.“

Logico is de verkooporganisatie voor zes aangesloten kwekers van orchideeën: VG Orchids, VG Colours, Fransen Orchideeën, Bos Orchids, Kwekerij Zeurniet en Kwekerij Op Dreef. Daarnaast heeft Logico de producten van de partnerkwekers in het assortiment. Door middel van het assortiment en het grote aanbod keramiek kan Logico interessante productcombinaties maken. Hierdoor is Logico de orchideeënprovider van A-Z voor klanten van A-Z.

Het is de derde keer dat Logico de Happy New Christmas Collection beurs organiseert wat voornamelijk in het teken van kerst 2019 staat. Arie vertelt: ”Het is prachtig om zoveel belangstellenden onze producten te laten zien. Daarnaast is het ook fijn om onze klanten persoonlijk te spreken en het contact te versterken”.

De Happy New Christmas Collection beurs  is van dinsdag 15 januari tot en met vrijdag 18 januari bij Logico in De Lier, Zijtwende 19


Voor meer informatie:
Logico
Zijtwende 19
2678 NL
De Lier
D: 0174 612 724
F: 0174 612 727
E: Mabel@logico.nu
www.logico.nu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven