Holland Lounge bij de HortEx Vietnam 2019

Bij de komende editie van HortEx Vietnam zullen de organisatoren in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Vietnam een Holland Lounge gaan opzetten.

De HortEx Vietnam 2019 wordt gehouden van 13-15 maart en vindt net als de voorgaande jaren plaats in het Saigon Exhibition & Convention Center (SECC).

In de Holland Lounge is plaats voor een beperkt aantal Nederlandse bedrijven. In de Lounge kunnen ze hun bedrijf kunnen promoten en een kleine productpresentatie kunnen houden. Deelname aan de Holland Lounge biedt een uitstekende mogelijkheid voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in de snelgroeiende Vietnamese markt en die aanwezig zijn bij het evenement, maar geen eigen stand hebben. 

Geïnteresseerde bedrijven worden geadviseerd om zo snel mogelijk contact op te nemen met de organisatoren, omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn binnen de Holland Lounge.

Onder de Nederlandse bedrijven die zich al geregistreerd hebben voor de HortEx Vietnam 2019 zijn: Agrico, BVB Substrates, Cyklop International, Dalsem Complete Greenhouse Projects, Desch Plantpak, Enza Zaden, Gakon Horticultural Projects, Greefa, Koppert Biological Systems, NPI Waterstorage, Rijk Zwaan, Royal Brinkman en Sercom International.

Vietnam is de snelstgroeiende economie in de ASEAN regio (Association of Southeast Asian Nations) met een gemiddelde groei in in het bruto binnenlands product (BBP) van 7,5% per jaar.

De middenklasse en hogere klasse in Vietnam zullen tussen 2014 en 2020 gaan verdubbelen in grootte, van 12 miljoen naar 33 miljoen. Consumenten uit de hogere klasse, waarvan het inkomen €620 of hoger per maand is, verspreiden zich ook naar andere provincies en steden.

Met een populatie van ongeveer 95 miljoen is Vietnam een enorme opkomende markt en ook de export van groente en fruit in het land heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt van gemiddeld 26,5% per jaar, van €381 miljoen in 2009 naar ruim €3 miljard in 2017.

Daarnaast heeft Vietnam volgens experts de potentie om één van 's werelds grootste bloemenexporteurs te worden.

Tijdens de HortEx Vietnam kunnen deelnemers belangrijke sleutelfiguren binnen de sector ontmoeten, contacten met klanten versterken en het potentieel van deze interessante snelgroeiende markt ontdekken.

Voor meer informatie over deelname aan de Holland Lounge of deelname in het algemeen, kunt u contact opnemen met: 

Nova Exhibitions B.V.
Tel.: +31 85 401 73 97
E-mail: info@nova-exhibitions.com
www.hortex-vietnam.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven