Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Michiel de Jong nieuwe directeur business development Molaer

"Zuurstof is net als verlichting een cruciaal element voor het succes van elke teler"

Moleaer, fabrikant van nanobubble-generatoren op industriële schaal, kondigt de aanstelling aan van Michiel de Jong als Director Business Development van Europe & Horticulture met ingang van 1 januari 2019. Michiel de Jong heeft de afgelopen jaren gewerkt als Sales Manager voor Oreon, een toonaangevende tuinbouw LED-fabrikant. In die rol heeft hij een uitgebreid internationaal netwerk opgebouwd in de tuinbouw en heeft het het huidige commerciële succes van Oreon gestimuleerd.

"We zijn zeer verheugd over het feit dat iemand met Michiels ervaring deel gaat uitmaken van onze organisatie", zegt Nick Dyner, CEO van Moleaer. "Michiel zal ons helpen bij het ontwikkelen van de Europese tuinbouwmarkt, die cruciaal is voor de groei en het succes van Moleaer."

"Net als verlichting is zuurstof een cruciaal element voor het succes van elke teler", zegt Michiel De Jong. "Moleaer nanobubble-generatoren zijn robuust en zeer efficiënt en het bedrijf heeft zijn rol in onderzoek, productontwikkeling en marketing al bewezen. Ik kijk er naar uit om de voordelen van de nanobubble-technologie van Moleaer bij telers te introduceren om hen te helpen de productieopbrengsten te verhogen en de kosten te verlagen."

Voor meer informatie:
Michiel de Jong (e-mail
Moleaer
2441 W 205th St,
Suite C105
Torrance CA 90501
+1 (424) 558-3567
info@moleaer.com
moleaer.com

Publicatiedatum: