Dümmen Orange presenteert groene missie op Christmasworld 2019

Dümmen Orange werkt aan zijn groene missie door de continue ontwikkeling van nieuwe bloeiende ideeën om meer natuur te brengen naar de decoratiesector op Christmasworld/Floradecora 2019.

Noelia Mansilla, commercieel directeur van Dümmen Orange EMEA, kijkt uit naar de beurs: "Omdat de consument enthousiast is om planten en bloemen weer deel uit te laten maken van hun decoratie, willen we de natuur voor iedereen toegankelijk maken." Dümmen Orange zal zijn kweeklijn van dubbelbloemige en geurende rozen in Victoriaanse stijl presenteren. Pina Colada, hun nieuwste hoogtepunt op het gebied van de chrysantenkweek, vertegenwoordigt de gele en witte kerstinspiratie voor 2019.

Zes telers, die gespecialiseerd zijn in verschillende producten, zullen samen met Dümmen Orange aanwezig zijn bij hun stand in Galleria 25, tussen hal 8 en 9 op de Messe in Frankfurt:

  • Het Duitse plantenbedrijf Bosch zal een innovatief assortiment potchrysanten presenteren dat klaar is om verkocht te worden in de herfst/winter van 2019.
  • Gartenbau Bouten uit Duitsland zal het nieuwe merk Freaky Leaves for Coleus laten zien. Deze wilde plant met van nature kleurrijke bladeren creëert aantrekkingskracht in moderne en natuurlijke omgevingen.
  • De Nederlandse teler Ubink Cactus en Succulents presenteren trendy vetplanten, die ideaal zijn voor decoratie in restaurants, hotels of winkels omdat ze onderhoudsarm zijn en een moderne en artistieke stijl hebben.
  • De unieke anthurium in de Diamond-collectie van de Nederlandse teler Houwenplant gaat gepaard met elegantie en een tropisch gevoel en zal ook beschikbaar zijn in mini-formaat voor tafeldecoratie.
  • Het volgende hoogtepunt voor kerstdecoratie 2019 is een mooie plant die groeit in de lucht: de Tillandsia. Dit natuurlijke alternatief voor de kerstbal en vele andere natuurlijke decoratie-ideeën worden geleverd en gepresenteerd door Airplantsshop.nl.
  • De Nederlandse bedrijven Koen Pack en NDT Design zullen de verpakking en decoratie van de planten perfect maken met hun collecties.

Met de aanwezigheid op Floradecora/Christmasworld wil Dümmen Orange een statement maken naar de planten- en bloemendecoratie-industrie. Sonja Dümmen, projectmanager voor Dümmen Orange zegt: "We geloven dat de wereld behoefte heeft aan meer groen en met onze fantastische producten om winkels, hotels, steden en evenementen te versieren, kunnen we dit mogelijk maken. Bij Christmasworld willen we in contact komen met de decoratiebranche en ons product beschikbaar maken voor een breder publiek. We kunnen bloemen en planten aanbieden en leveren aan nieuwe doelgroepen, zoals woondecoratiewinkels of meubelwinkels, of door een consumentgerichte online beschikbaarheid te creëren."

Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com

 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven