CNB start samenwerking met Jungheinrich

Jungheinrich Nederland BV en CNB zijn een samenwerking aangegaan voor de verkoop van Jungheinrich trucks. 

De samenwerking geeft relaties van CNB honderden tot duizenden euro’s voordeel op een Jungheinrich heftruck, palletwagen, trekker of stapelaar, afhankelijk van het benodigde model. Zonder tussenkomst van dealers profiteren relaties van CNB van de fabrieksservice en een servicenetwerk verspreid over heel Nederland.

CNB is de afgelopen jaren actief in de aan- en verkoop van tweedehands materialen. “Wij merken dat de vraag hiernaar toeneemt en dat er ook een groeiende behoefte is naar nieuwe machines", aldus Ronald Walkier, CNB Veilen. "CNB vindt het belangrijk haar relaties hierin zoveel mogelijk te ondersteunen en de samenwerking met Jungheinrich vervult grotendeels deze behoefte."

Energiemanagement
De trucks van Jungheinrich zijn efficiënt, robuust en geschikt voor iedere inzet. Het familiebedrijf, dat door Friedrich Jungheinrich in 1953 in Hamburg werd opgericht, beschikt over een breed aanbod en noemt energiemanagement als een belangrijk aandachtspunt. De trucks van Duitse kwaliteit zijn zuinig waardoor een lange werkdag en overwerk haalbaar is, zonder gebruik te maken van wisselaccu’s.

Voor meer informatie:
CNB
www.cnb.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven