Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Warmtenet Nature’s Heat uitgebreid met twee nieuwe telers

Calor Holland heeft in samenwerking met GTS te Bergambacht, Van Leeuwen Elektrotechniek en Isoplus (allen leden van het Aardwarmte Plaza) het warmtenetwerk van de aardwarmtebron Nature’s Heat in Kwintsheul uitgebreid met de kwekerijen Jogrow en Westland Plant. Met deze uitbreiding verzorgt het aardwarmtedoublet nu de basislast voor circa 63 ha tuinbouwkas.

Op de foto van links naar rechts: John Grootscholten (Kwekerij Jogrow), Jean-Pierre Schenkeveld (Calor Holland), Paul van Schie (Nature’s Heat) en Peet Zwinkels (Westland Plant)

Het aardwarmtedoublet Nature’s Heat is sinds maart 2018 in bedrijf en heeft volgens de betrokken partijen door de hoge bedrijfszekerheid en het uitstekende doublet ruimte om deze twee bedrijven aan te sluiten.

Calor Holland is op 1 maart 2018 opgericht en richt zich zowel op de Nederlandse kasverwarmingsmarkt als op exportprojecten. Klaas Althof, Jean-Pierre Schenkeveld, Arno de Veld en Arco Vis hebben hun sporen ruimschoots verdiend op het gebied van kasverwarming in de groenten- en sierteelt. Piet van Soest, met ruim veertig jaar ervaring een autoriteit op kasverwarmingsgebied, is als technisch adviseur ook bij Calor Holland betrokken.

Jean-Pierre: “Met onze werkzaamheden in het verleden hebben we een goede naam opgebouwd. Wij zullen als vanouds ons uiterste best doen om de wensen van onze klanten in te vullen.”

Voor meer informatie:
Calor Holland B.V.
Nijverheidsweg 20P
2821AW Stolwijk
+31 182 604 871
www.calorholland.com
sales@calorholland.com 

Publicatiedatum: