Steven van Schilfgaarde, Royal FloraHolland:

"2019 wordt een jaar van versnellen"

Op 10 januari 2019 vindt de Nieuwjaarsbijeenkomst van Royal FloraHolland plaats in Aalsmeer. Steven van Schilfgaarde meldt vast op de website van de coöperatie 'vol vertrouwen 2019 in te gaan”

"Ik sluit mijn eerste jaar als CEO af met een voldaan gevoel. We hebben grote stappen gezet in de digitalisering van de marktplaats. De resultaten van onze dagelijkse dienstverlening zijn sterk verbeterd. En we zijn goed op weg met de standaardisering en uniformering van onze logistieke processen. Het installeren van de Ledenraad tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering (ALV) was een geweldig hoogtepunt voor ons allemaal."

MT Royal FloraHolland (van links naar rechts): David van Mechelen, Anja de Bree, Yme Pasma, Steven van Schilfgaarde, Gerhard van der Bijl, Fedor Hoevenaars (ad interim).

Sierteeltland van wereldformaat
"2019 wordt een jaar van versnellen. We zetten hoog in op een excellente dienstverlening voor klanten, internationale groei en digitalisering. Ik zie het nieuwe jaar vol vertrouwen tegemoet. Samen zetten we Nederland op de kaart als sierteeltland van wereldformaat."

Bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven