Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Steven van Schilfgaarde, Royal FloraHolland:

"2019 wordt een jaar van versnellen"

Op 10 januari 2019 vindt de Nieuwjaarsbijeenkomst van Royal FloraHolland plaats in Aalsmeer. Steven van Schilfgaarde meldt vast op de website van de coöperatie 'vol vertrouwen 2019 in te gaan”

"Ik sluit mijn eerste jaar als CEO af met een voldaan gevoel. We hebben grote stappen gezet in de digitalisering van de marktplaats. De resultaten van onze dagelijkse dienstverlening zijn sterk verbeterd. En we zijn goed op weg met de standaardisering en uniformering van onze logistieke processen. Het installeren van de Ledenraad tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering (ALV) was een geweldig hoogtepunt voor ons allemaal."

MT Royal FloraHolland (van links naar rechts): David van Mechelen, Anja de Bree, Yme Pasma, Steven van Schilfgaarde, Gerhard van der Bijl, Fedor Hoevenaars (ad interim).

Sierteeltland van wereldformaat
"2019 wordt een jaar van versnellen. We zetten hoog in op een excellente dienstverlening voor klanten, internationale groei en digitalisering. Ik zie het nieuwe jaar vol vertrouwen tegemoet. Samen zetten we Nederland op de kaart als sierteeltland van wereldformaat."

Bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: