Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Bloemen vormen inspiratie voor juwelencollectie"

Veel telers hebben de vele verschillende producten, die Fleurizon aanbiedt, uitgeprobeerd en geteeld. Sinds enige tijd staat het bedrijf in contact met een Griekse juwelier wiens roots liggen in Kreta, een groot eiland in de Middellandse Zee. Deze kunstenares maakt sieraden geïnspireerd door de oude Griekse cultuur. Een paar maanden geleden begon ze aan sieraden te werken met de foto's van planten die Fleurizon in haar assortiment heeft. Ze maakte sieraden die geïnspireerd zijn op die foto's. Je kunt dus dragen wat je teelt, het in je tuincentrum verkopen of als cadeau aan je dierbaren geven.

Evgenia Zodiac schrijft over haar collectie: "Mijn collectie 'Everlasting Spring' is geïnspireerd door de schoonheid van de oud-Griekse vrouw, gecombineerd met de koningin van bloemen, Nederland, waar ik de afgelopen jaren heb gewoond. De collectie 'Everlasting Spring' is gemaakt van opeenvolgende cirkels van papier, die allemaal een unieke bloem bevatten. Het was de eerste keer dat ik met papier experimenteerde. Ik heb kleurrijke sieraden gemaakt op basis van bloemen die voor altijd geuren verspreiden."

Voor meer informatie:
Fleurizon
www.fleurizon.com
Publicatiedatum: