én voormalig directeur KP Holland Leo van der Knaap met pensioen

Pech Samwel benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Peter (Pech) Samwel is op vrijdag 14 december 2018 bij zijn afscheid als financieel directeur van KP Holland benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Samwel ontving de onderscheiding uit handen van mevrouw A.M.A. van Ardenne-van der Hoeven, Burgemeester van Westland.

Deze middag vond een afscheidsreceptie plaats voor aandeelhouder en voormalig directeur Leo van der Knaap en financieel directeur Pech Samwel, die beiden met pensioen gaan.

Leo van der Knaap was gedurende 35 jaar verantwoordelijk voor o.a. veredeling en Research & Development binnen KP Holland.

Pech Samwel was 30 jaar lang financieel directeur en tevens verantwoordelijk voor Human Resource.

Pech Samwel kreeg de onderscheiding voornamelijk voor zijn vele vrijwilligersfuncties. Zo is hij voorzitter bij ‘Samenloop voor Hoop’, voorzitter van het bestuur van inloophuis Carma, mede-initiatiefnemer en voorzitter van Stichting Gezond Beleid, vrijwilliger bij stichting De Zonnebloem en was hij voorzitter van de Stichting Exploitatie Accommodatie bij VELO.

Pech Samwel is voorgedragen door mede vertrekkend (voormalig) directeur Leo van der Knaap, die zelf ook meer dan zijn steentje bijdraagt naast zijn dagelijkse werkzaamheden. Zo is hij Secretaris Kerkbestuur, lid van de dragervereniging St. Barbara, secretaris Leonardusfonds (RK kerk), voorganger lekenvieringen, collectant, actief voor het Gehandicaptenfonds, actief binnen de atletiekvereniging Olympus en actief binnen ‘Groei & Bloei’.

Het Management Team van KP Holland heeft tijdens de gelegenheid voor het afscheid van Leo en Pech haar enorme waardering uitgesproken voor hun inzet met en voor KP Holland. Deze waardering kwam tot uiting in de overhandiging van een speciaal voor hen ontworpen beeld en speld.


Voor meer informatie:
KP Holland
Lange Broekweg 84
2671 DW Naaldwijk
T: 0174-623666
E: info@kpholland.nl
www.kpholland.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven