Van Amelsvoort Kassenbouw viert 60-jarig bestaan

Van Amelsvoort Kassenbouw, gespecialiseerd in de bouw van kassen en bedrijfsruimtes in voornamelijk België en Nederland, viert dit jaar haar 60ste verjaardag. Op vrijdag 30 november werd dat uitgebreid gevierd.

In 1958 startte Kees van Amelsvoort, na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in het Westland, zijn eigen bedrijf in Raamsdonk (Brabant). In 1984 nam de huidige eigenaar Frank van Amelsvoort het stokje van hem over en bouwde het bedrijf verder uit.

150 hectare
Vandaag de dag kan men bij Amelsvoort terecht voor projecten van alle formaten: van complexe kleinere bouw, zoals bv. 3.000 m2 voor bloembollenteelt tot projecten groter dan 10 hectare. De afgelopen twee jaar staat de teller op meer dan 150 hectare aan kassen die gebouwd zijn in Nederland en België. Zo heeft men in dit jubileumjaar een 20 hectare grote aardbeienkas gebouwd voor Dutch Berries in de Bommelerwaard, 11 hectare voor de teelt van paprika bij Kwekerij Helderman in Middenmeer en momenteel is men druk met het plaatsen van een kas op een vakantiepark waar een zwembad, strandbad en horeca in gevestigd gaan worden.

Feestje
Aangezien 60 jaar een mijlpaal is, die men niet zomaar voorbij wilde laten gaan, is er op vrijdag 30 november niet gewerkt. Daarentegen ging men met het hele bedrijf op pad. Na een stevig ontbijt op het eigen bedrijf reisde men af naar Alcomij in het Westland. Alcomij is al vele jaren verbonden aan het Brabantse bedrijf door de levering van het dek en gevelsysteem. Na een rondleiding door de fabriek en een goed verzorgde lunch waren er wat activiteiten georganiseerd op De Tuinderij in De Lier en werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Voor meer informatie:
Van Amelsvoort Kassenbouw B.V.
www.vanamelsvoort-kassenbouw.nl
info@vakassenbouw.nl  
 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven