14 deelnemende kwekers op orchideeënevent van 5 t/m 13 juni 2019

Nieuwe deelnemers voor Orchid Inspiration Days 2019

Nieuw op de Orchid Inspiration Days Nieuw 2019 is dat het zuiden van Nederland ook vertegenwoordigd zal zijn. In totaal zullen veertien Nederlandse orchideeënspecialisten in zes dagen tijd, verspreid over twee weken, zoveel mogelijk (potentiële) klanten en eindklanten inspireren met hun producten.

Deelnemers van Orchid Inspiration Days 2019
Eén van de doelstellingen van de tweede editie van Orchid Inspiration Days in juni 2018 was een verdubbeling van de hoeveelheid bezoekers ten opzichte van het evenement in 2017. Dit doel is behaald, waardoor de deelnemende orchideeënspecialisten kunnen terugblikken op een geslaagd evenement. Met de aanvulling van Artisan uit Nieuwaal en Ter Laak Orchids uit Wateringen kan de internationale vakgerichte klant bij in totaal veertien kwekerijen in Nederland terecht voor de nieuwste variëteiten, verschillende concepten en bovenal om veel inspiratie op te doen.

Alle deelnemende bedrijven zijn: Artisan, Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Van der Hoorn Orchideeën, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora, De Vreede Holland, De Hoog Orchids, Wooning Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Piet Vijverberg en Ter Laak Orchids.

Voor meer informatie: www.orchidinspirationdays.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven