Colombia: Jaroma Rozen voegt nieuwe variëteiten toe aan assortiment

De markt vraagt ​​om consistentie, maar het assortiment van tijd tot tijd verbeteren is ook essentieel. Dat is de reden waarom de Colombiaanse rozenteler Jaroma Roses elk jaar 10 procent van het assortiment op de kwekerij, die niet minder dan 32 hectare telt en vorig jaar ook nog met drie hectare gegroeid is, vernieuwt.

Op de IFTF presenteerde Jaroma Roses 10 nieuwe variëteiten: Lola, Pink Mondial, Salma, Frutteto, Magic times, Sky Garden, Moonstone, Mandarina, Shimmer en Wasabi. "En er komen in 2019 nog meer nieuwe en spannende varieteiten bij, zoals playa Blanca, Light House en Impact", vertelt Jaime Rodríguez, president van Jaroma Roses.

Het Jaroma team op de IFTF: Jaime Rodríguez, Diego Rodríguez en Adriana Correa.

"Elke markt heeft zijn eigen voorkeuren. We bezoeken veredelaars en maken onze keuzes op basis van kleur, lengte, weerstand en transporteerbaarheid. We kiezen variëteiten voor de verschillende markten die we leveren. In het verleden was Rusland onze belangrijkste markt, nu is 55 procent van onze productie bestemd voor de Verenigde Staten, 30 procent gaat naar Europa en de rest naar Rusland, Japan, China, Taiwan, Australië en Nieuw-Zeeland en ook naar enkele Caribische eilanden."

Jaroma Roses ligt in ten noorden van Bogotá. Men heeft kantoren in Bogotá en Montreal. In de kwekerij werken ongeveer 650 mensen.

Voor meer informatie:
Jaroma Roses
Adriana Correa
marketing@jaromaroses.com
www.jaromaroses.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven