Schoneveld Breeding installeert Repair Shuttle op nieuwe kas

Afgelopen week heeft Glass Handling Technic BV een complete reparatievoorziening geïnstalleerd bij de nieuwbouwkas van potplantenveredelaar Schoneveld Breeding in Wilp.
In overleg met Frans Zwinkels Projectbegeleiding en Techniek is voor deze voorziening gekozen om op veilige wijze de onderhoud- en reparatiewerkzaamheden te kunnen uitvoeren.

De kas, die door Technokas uit De Lier is gerealiseerd, heeft een kapmaat van 4.80mtr. en ruiten met een afmeting van 112cm x 254cm.

Voor Schoneveld Breeding is het van groot belang dat, naast het veilig repareren van deze grote glasmaat, de kapotte ruiten ook vanaf de buitenzijde vervangen kunnen worden. De bereikbaarheid vanuit de binnenzijde van de kas wordt belemmerd door diverse installaties en kweektafels. Tevens wordt bij een reparatie vanaf de buitenzijde schade en overdracht van virussen voorkomen.

De Repair Shuttle is een reparatievoorziening die geheel voldoet aan de CE richtlijnen. Glass Handling Technic BV bracht het eerste model in 2012 op de markt en inmiddels zijn er al bij diverse projecten in o.a. Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Australië, Duitsland, Canada,
Amerika, Arabië, Engeland en Rusland Repair Shuttles geïnstalleerd. De Repair Shuttle is destijds gezamenlijk ontworpen door de bedrijven TST BV, vd Waay BV en Batist Aluminium Constructies BV.

Voor meer informatie:
Glass Handling Technic
Naaldwijkseweg 5-b
2291 PA Wateringen
T: 0174 -29 07 17
E: info@ghtec.nl
www.ghtec.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven