vijf nieuwe medewerkers

Broekhof versterkt positie in kwekerssegment

Het Broekhof verkoopteam wordt uitgebreid met vijf  medewerkers. Per 1 december 2018 zijn de volgende mensen in dienst bij Broekhof: Carin Spaans, Rob Damen, Lex van Dijk, Johan Ottevanger en Erik van Winden.

Het Broekhof verkoopteam is uitgebreid met (v.l.n.r.) Johan Ottenvanger,  Rob Damen,  Erik van Winden, Lex van Dijk en Carin Spaans. 

Met deze verkopers wil Broekhof zich meer gaan richten op het kwekerssegment. De focus zal hierbij liggen op de verkoop van potten, transporttrays en bloemen- en plantenhoezen. Maar ook op het overige ruime assortiment van Broekhof met maar liefst 4.000 voorraadartikelen. Daarnaast kunnen de kwekers profiteren van de jarenlange kennis van Broekhof in het ontwikkelen van klantspecifieke verpakkingen.

Arjan Broekhof: ‘’Wij zijn enorm blij met deze uitbreiding van het verkoopteam en heten Carin, Rob, Lex, Johan en Erik van harte welkom binnen ons bedrijf. We hebben het volste vertrouwen in deze nieuwe medewerkers en verwachten met hun inzet het kwekerssegment nog uitgebreider van dienst te kunnen zijn met onze persoonlijke service en missie: ‘op innovatieve en betrouwbare wijze waarde toevoegen in verpakkings- en decoratiematerialen voor de sierteelt’.’’


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven