Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
vijf nieuwe medewerkers

Broekhof versterkt positie in kwekerssegment

Het Broekhof verkoopteam wordt uitgebreid met vijf  medewerkers. Per 1 december 2018 zijn de volgende mensen in dienst bij Broekhof: Carin Spaans, Rob Damen, Lex van Dijk, Johan Ottevanger en Erik van Winden.

Het Broekhof verkoopteam is uitgebreid met (v.l.n.r.) Johan Ottenvanger,  Rob Damen,  Erik van Winden, Lex van Dijk en Carin Spaans. 

Met deze verkopers wil Broekhof zich meer gaan richten op het kwekerssegment. De focus zal hierbij liggen op de verkoop van potten, transporttrays en bloemen- en plantenhoezen. Maar ook op het overige ruime assortiment van Broekhof met maar liefst 4.000 voorraadartikelen. Daarnaast kunnen de kwekers profiteren van de jarenlange kennis van Broekhof in het ontwikkelen van klantspecifieke verpakkingen.

Arjan Broekhof: ‘’Wij zijn enorm blij met deze uitbreiding van het verkoopteam en heten Carin, Rob, Lex, Johan en Erik van harte welkom binnen ons bedrijf. We hebben het volste vertrouwen in deze nieuwe medewerkers en verwachten met hun inzet het kwekerssegment nog uitgebreider van dienst te kunnen zijn met onze persoonlijke service en missie: ‘op innovatieve en betrouwbare wijze waarde toevoegen in verpakkings- en decoratiematerialen voor de sierteelt’.’’

Publicatiedatum: