Grote interesse in Green Your Day stand op Margriet Winter Fair

Van 23 t/m 29 november zijn de Bossche Brabanthallen omgedoopt tot Margriet Winter Fair. Voor zo’n 80.000 bezoekers, met name vrouwen, een gezellige start van de winterperiode. Door de centrale ligging van de Green Your Day stand worden 7 dagen lang evenzoveel vrouwen gestimuleerd om zelf aan de slag te gaan met planten en bloemen. Romeo Sommers (influencer, groenstylist en initiatiefnemer Green Your Day) geeft dagelijks meerdere workshops en demonstraties.

Wissel van het seizoen
Green Your Day werkte tijdens Margriet Winter Fair samen met meerdere partijen. Zo is er in stand aandacht voor de Royal Flora Holland campagne ‘Wissel van het seizoen’. Ook in de herfst zijn er prachtige bloeiende en groene buitenplanten verkrijgbaar.

In de Jungle Room, gebouwd in samenwerking met Lechuza en Air so Pure, kunnen de bezoekers even aan de drukte van de beursvloer ontsnappen en zich ontspannen. Een zen-moment, lopend door een jungle van groene, luchtzuiverende planten. Naar wat blijkt ook een uitgelezen locatie voor een selfie.

Green Your Day heeft in haar stand op de Groenplaats een gezamenlijke presentatie geboden dat bijdraagt aan een positieve totaalbeleving voor de consument. Voor o.a. Royal Flora Holland, Lechuza, Air So Pure, Proeftuinen van Holland, HBX deco, Amigo Plant, Sakata, 4Seasons Outdoor, DCM, Anthura, Baltus, Tea by Me, Special Plants, Intenz, Van der Salm, Kolster B.V., Inca Orchids, Tuincentrum Leurs en Summer Flowers was het een unieke mogelijkheid om producten onder de aandacht te brengen en/of nieuwe concepten te testen.

Voor meer informatie:
Green Your Day
www.greenyourday.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven