Aleia rozen sieren première 'All You Need Is Love'

Op maandagavond 26 november ging in het DeLaMar theater in Amsterdam de film 'All You Need Is Love' in première. Verschillende BN'ers liepen over de Gouden Loper, die bij de entree het podium de spotlights moesten delen met de rode rozen van Aleia. In de entree stonden levensgrote letters gestoken met rode rozen, die samen de letters #LOVE vormden.

foto's genomen van het Instagram account van Aleia Roses

Love was in the air
Rozen kreeg ook de vrouw van de ANWB figurant die van de gelegenheid gebruik maakte en zijn vriendin ten huwelijk vroeg op de gouden loper. Zij zei tot ieders opluchting "ja". Na de vertoning van de film kregen de VIP's op het podium, tijdens het bedank-rondje, ook een flinke bos uitgereikt. De promotie is tot stand gekomen in samenwerking met Dutch Film Works.

Film All You Need Is Love is sinds 1992 op televisie te zien en ieder jaar wordt een kerstspecial uitgezonden. Dit jaar is het de eerste keer dat een bioscoopfilm is geproduceerd. Dr. Love wordt vertolkt door Fedja van Huet en omringt zich met namen als Bracha van Doesburg, Frank Lammers, Anniek Pheifer, Lies Visschedijk, Annet Malherbe, Waldemar Torenstra, Peter Paul Muller en vele anderen. De échte Dr. Love, Robert ten Brink, bevond zich ook in de zaal. De film draait vanaf 6 december in de bioscoop.

 

Voor meer informatie:
Aleia Roses
E: info@aleiaroses.com
www.aleiaroses.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven