Melspring neemt activiteiten CIRO Products over

Per 1 januari 2019 neemt Melspring International BV uit Velp de bedrijfsactiviteiten van Ciro Products VOF op het gebied van waterbehandeling/desinfectie en reiniging in met name de glastuinbouw over. Op de IFTF in Vijfhuizen hebben Johannes Tuinhof van (Melspring) en Ron Vuijk van Ciro Products VOF uit Roosendaal de handtekeningen geplaatst onder de overeenkomst.

De activiteiten van Ron Vuijk en zijn zoon Daniel Vuijk (ketelwater en stoomwater behandeling) vallen buiten de overeenkomst en blijven dus volledig bij Ciro. Ron, die sedert 2006 actief is met deze activiteiten, heeft in de afgelopen 12 jaar een hechte klantenkring opgebouwd met onderscheidende producten op het gebied van druppelwater, desinfectie en reiniging in de glastuinbouw. Melspring heeft meer dan 30 jaar ervaring in de behandeling van diverse soorten water in de communale en industriële sector en is uitgegroeid van een leverancier van “ferrosulfaat” tot een op toepassingstechnologie georiënteerd bedrijf. Ron Vuijk blijft voorlopig nog wel verbonden aan Melspring International BV op de afdeling R&D en als adviseur.

"We hebben het volste vertrouwen dat Ciro Products een positieve bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van de Water Treatment afdeling van Melspring International B.V.

 

Voor meer informatie:
CIRO Waterbehandeling
Waterbehandeling voor kasverwarmingssystemen
Daniel Vuijk
T: +31 (0) 165 763 679
E: daniel@cirowaterbehandeling.nl 
www.cirowaterbehandeling.nl

 

Melspring International BV
T: +31 (0)26 384 20 00
F: +31 (0)26 384 20 11
E: info@melspring.com
www.melspring.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven