Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mogelijk nieuwe verplaatsingssubsidie provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland overweegt om de zogenaamde POP3 Verplaatsingssubsidie regeling voor glastuinbouwbedrijven in Noord-Holland begin 2019 nog een keer open te stellen. Eén van de overwegingen om de regeling nogmaals open te stellen, is dat er aangetoonde behoefte voor is.

De POP3 Verplaatsingssubsidie is bedoeld voor glastuinbouwbedrijven in Noord-Holland die vanuit het buitengebied naar een glasconcentratiegebied verplaatsen of binnen een glasconcentratiegebied verplaatsen. Als de regeling nogmaals opengesteld wordt, zal dit waarschijnlijk in februari of maart 2019 zijn. De openstelling zal dan waarschijnlijk van korte duur zijn (maximaal twee maanden). Gedeputeerde Staten streeft er naar om eind december een besluit te nemen over een mogelijke hernieuwde openstelling begin 2019.

Heeft u verplaatsingsplannen en wenst u mogelijk gebruik te maken van de regeling, neem dan direct contact op met Yorick Rens van Greenport Aalsmeer via e-mail yrens@greenportaalsmeer.nl of via 0642813745.

Bron: Greenport Aalsmeer

Publicatiedatum: