30 november, Naaldwijk

Chrysant.NL organiseert Chrysantencongres

Op 30 november a.s. organiseert Chrysant.NL een congres voor alle telers en veredelaars van chrysanten. Het thema ‘Vrienden voor het leven’ staat enerzijds voor de verbondenheid binnen het vak en anderzijds voor de symbolische betekenis van de chrysant. Het congres vindt plaats in het World Horti Center in Naaldwijk. Aanvang is om 14.45.

Een ronde langs alle veredelaars leerde dat er behoefte is aan meer verdieping op de thema’s marketing, digitalisering en duurzaamheid. Voor alle drie de thema’s is een boeiende spreker gevonden.

  • Joris van der Waart, expert op het snijvlak van marketing & technologie, gaat in op digitalisering. Hij was betrokken bij  een alles-in-één platform voor berichten, betalingen en digitale identificatie voor partijen als Thuisbezorgd.nl, Booking.com en Albert Heijn.
  • Jack Stroeken, oprichter van Eco menu en BeGood& vertelt over de kansen en uitdagingen van duurzaamheid.
  • Eric van Arendonk stond aan de wieg van merken als Junami en Kanzi appels. Hij gaat tenslotte in op het bouwen van connectie en hoe je daar als chrysantenteler je voordeel mee doet. Hoe zorg je dat je uit de grijze massa van bloemen tot bloei komt?

Daarnaast is er ruimte in het programma voor een sprankelende cabaret act van Peter Lusse, bekend van het vroegere TV-programma ‘Vrienden voor het leven’. 

Het programma staat onder leiding van dagvoorzitter Arnold Hordijk. Het is een interactieve bijeenkomst. Chrysant.nl luistert door middel van kritische stellingen naar de mening van de toehoorders en vertaalt dit na afloop van het congres door naar een gezamenlijke visie en naar concrete acties. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij remcovanleeuwen@royalfloraholland.com. Er is nog beperkt plaats beschikbaar.

bron: Florpartners


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven