Spectaculaire resultaten met FEY luchtreiniger

Tholen - Een goede luchtkwaliteit in de kas, in de koeling en op transport is van cruciaal belang voor de versheid en zuiverheid van tal van versproducten. Het is een uitdaging voor kwekers, boeren en voedselproducenten schimmels en schadelijke bacteriën die zich door de lucht verspreiden buiten te houden. Een manier om dit, zonder gebruik van chemicaliën, te voorkomen is door de lucht proactief te reinigen.

Een innovatieve, en, zo blijkt uit onderzoek, effectieve manier om de lucht snel en volledig te ontdoen van schimmels is mogelijk met de FEY luchtreinigers. Hiermee worden in een keer schimmels en schadelijke bacteriën afgedood én organische gassen zoals ethyleen, ammoniak en andere vluchtige organische stoffen geneutraliseerd. "We hebben de luchtreiniger getest in een koelcel met 100% luchtvochtigheid en daar verdween de penseelschimmel in 24 uur", vertelt Akumbha van Kooten van Yield by Nature, dat de luchtreinigers in het assortiment heeft opgenomen.

De FEY maakt gebruik van (maximaal) vijf natuurlijke processen om natuurlijke buitenluchtomstandigheden te recreëren, waaronder ionisatie, het gebruiken van UV-licht en een op zuurstof- en waterstof gebaseerd oxidatiemiddel, waarmee microbiële verontreiniging en geurtjes worden tegengegaan.

Klik hier voor meer informatie over de FEY Luchtreniger.

 

Voor meer informatie:
Yield by Nature
Castorplein 1
1033GE Amsterdam
M: +31627560636
E: akumbha@yieldbynature.com
www.yieldbynature.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven