Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alkemade International licht specialities uit

Over de afgelopen twintig jaar heeft Alkemade International langdurige en duurzame relaties opgebouwd met kwekers uit Afrika, Zuid-Amerika en Europa. Tegelijkertijd is men altijd op zoek naar nieuwe producten en relaties, waarvan de drie volgende kwekers, die allen sinds zo’n twee jaar aan Alkemade zijn verbonden, mooie voorbeelden zijn. In onderstaande stellen zij deze kwekers aan u voor.



Klaver Lily is een kweker uit Heerhugowaard, die van origine al jarenlang lelies teelt. Sinds enkele jaren is het bedrijf ook actief in Ethiopië, alwaar gipskruid wordt geteeld. Dagelijks zijn de soorten Xlence en Discovery op de drie grote Nederlandse veilingen verkrijgbaar.



Twelve Energy is een kweker uit Sardinië, die een prachtig nieuw product genaamd Smeralda in de markt zet. Dit wordt geteeld in kassen die bedekt zijn met zonnepanelen, waar dus geen of weinig licht doorheen komt. Door het gebrek aan licht groeit Smeralda zoals het doet (zie foto) en is deze afgeleide van Rozenbottel Corallo een prachtige decoratieve groene tak die ook nog eens doorgroeit op de vaas. Het product werd bij introductie genomineerd voor een noviteitenaward bij FloraHolland. Smeralda is zeer lang houdbaar en dagelijks beschikbaar op de veiling in Aalsmeer.



SPS Polen is de aanvoerder van de vele takken Rosa Corallo die dagelijks verkrijgbaar zijn op veiling Aalsmeer en bij Plantion te Ede en Eelde. De Rozenbottels met een lengte van 70 tot 130 cm worden volgende week voorlopig voor de laatste keer aangevoerd en het seizoen is voor de kweker zeer succesvol verlopen. In het voorjaar voert SPS Polen tevens Pioenrozen aan.

Voor meer informatie:
Alkemade International
Peter Gaarthuis
Quality Manager
M: +31 (0)6 1313 0233
E: peterg@nl-alkemade.com
www.alkemadeflowers.com

Publicatiedatum: