Van der Ende Groep neemt productie Staka putluiken over

Staka heeft besloten te stoppen met de productie van aluminium en rvs putluiken. Standaard en op maat gemaakte Staka putluiken zullen per januari a .s. door Van der Ende Groep geproduceerd gaan worden. Meer focus op de twee andere productielijnen, schakelkasten en dakluiken, heeft Staka doen besluiten de lijn putluiken af te staan. Het ontbreken van voldoende tijd en capaciteit om de putluiken verder te kunnen ontwikkelen, zijn de hoofdzakelijke redenen.

Joris van Paassen, Production Manager Van der Ende Groep samen met Eric Masclee, eigenaar Staka Groep

De goed geoutilleerde afdeling constructie van Van der Ende Groep in combinatie met een overlap in marktsegmenten waarin beide bedrijven actief zijn, waren voor Staka steekhoudende argumenten om de productie over te doen. Er is bij Van der Ende ruim voldoende kennis en capaciteit aanwezig. Daarnaast is het een complementaire aanvulling op het bestaande assortiment. De markt van pompen en putten kan zo door Van der Ende Groep nog beter bediend worden. Klanten kunnen dezelfde Staka putluiken blijven afnemen en dezelfde service en kwaliteit verwachten als zij gewend zijn.

De afdeling constructie van Van der Ende Groep wordt momenteel heringericht met meerdere en zwaardere Staka machines en is voor wat betreft de putluiken, operationeel per december. Vanaf januari kunnen de eerste orders uitgeleverd worden.

Naast de productie kan de afdeling Projecten van Van der Ende Groep ook de volledige installatie van putluiken verzorgen.

Voor meer informatie:
Van der Ende Groep
Aartsdijkweg 23
2676 LE Maasdijk
+31 (0)174 51 50 50
sales@vanderendegroep.nl
www.vanderendegroep.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven