Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
6 december, Naaldwijk

Laaste ALV FloraHolland oude stijl

Op 6 december 2018 is de laatste Algemene Ledenvergadering van Royal FloraHolland. In deze vergadering worden de tussenresultaten van 201 en de tarieven van 2019 gepresenteerd, en zal men de leden vragen te stemmen over de kandidaten voor de Ledenraad. Deze ALV is de laatste vergadering die in deze vorm en opzet plaatsvindt en zal vervangen worden door een Ledenraad, die straks ongeveer 40 zetels zal tellen. Deze raad zal aan de hand van strategische thema's in gesprek gaan met de directie en de Raad van Commissarissen en via ledensessies met de leden. De Ledenraad heeft aldus een verbindende rol tussen deze partijen en vertegenwoordigt de ruim 4.000 leden van de coƶperatie.

In aanloop naar de ALV zijn er in week 46, 47 en 48 ledensessies. Tijdens deze bijeenkomsten krijgen leden informatie over het selectieproces en de kandidaten voor de ledenraad. Ook staan de tarieven voor 2019 op de agenda.

bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: