Samenwerking The Wunderkammer en kwekerscollectief anthurium

Op uitnodiging van Nederlandse anthuriumkwekers hebben interieur- & lifestylebloggers afgelopen weekend deelgenomen aan een workshop onder leiding van bloemkunstenaar Florian Seyd in Amsterdam. Behalve het rijke assortiment, zowel van snijbloem als kamerplant, zijn ook de vele toepassingsmogelijkheden van anthurium getoond.

Het bloggersevent vormde de afsluiting van een samenwerking met The Wunderkammer, een collectief van bloemisten en stylisten onder leiding van Florian Seyd en Ueli Signer.

Claudia Broch, namens het kwekerscollectief: “De anthurium heeft een prachtig podium gekregen. We hebben bijzonder veel positieve reacties ontvangen met name over de bijzondere soorten en veelzijdigheid van het assortiment. Ook de workshop met social influencers en bloggers was een succes. Zij hebben enthousiast anthuriumfoto’s gedeeld met hun volgers via met name Instagram.”

Sterke anthurium
The Wunderkammer presenteerde van 9 tot en met 18 november een nieuw floral belevingsconcept met als centrale thema ‘PRESERVED: saving beauty’. Het vieren en het behoud van de natuur stond daarbij centraal en anthurium vervulde een hoofdrol in de fraaie decoraties die weelderig waren vormgegeven in de kenmerkende stijl van The Wunderkammer. Daarnaast werden vooral verzamelde schatten uit de natuur getoond en kon je bijvoorbeeld genieten van muzikale verrassingen en diners. Florian Seyd: “We hebben aan het publiek verschillende anthuriums laten zien in warme herfstkleuren. De hartvormige bloemen zijn echte eyecatchers waarmee je een statement in het interieur kunt maken. De anthurium is dankzij de sterke steel bovendien goed te verwerken in decoraties en blijft met gemak twee tot drie weken mooi in de vaas.”


Voor meer informatie:
Stichting Promotie Anthurium
www.anthuriuminfo.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven