Rabobank Innovatiefonds steunt Floranti

Floranti heeft een gift ontvangen van de Rabobank Zuid-Holland Midden. Door de steun kan het team van Floranti haar plannen in een verdere versnelling brengen.

Rabobank Zuid-Holland Midden is nauw betrokken bij de ontwikkeling van start-ups in de regio. Zo wordt er nauw samengewerkt met Yes Delft en RoboValley. Natuurlijk worden de ontwikkelingen in de tuinbouwsector ook gevolgd, omdat dit één van de kernsectoren is van de Rabobank. Patrick de Ruiter, accountmanager Grootzakelijk: ”Vanaf het eerste begin hebben we veel contact gehad met het Floranti team. Het zijn mensen die samen en met lef een innovatief platform bouwen om de verkoop van planten en bloemen te stimuleren. De snelheid waarmee de ontwikkeling gaat heeft ons zelfs een beetje verrast.”

Patrick de Ruiter en Maurice van Winden

Maurice van Winden, Floranti: ”We zijn natuurlijk superblij dat het Rabo Innovatiefonds ons deze steun heeft gegeven. Samen met Patrick en zijn collega’s hebben we het afgelopen jaar veel dingen geregeld die belangrijk zijn bij het starten van een bedrijf en de coöperatie Floranti. Je kunt merken dat de bank echt veel aandacht heeft voor start-ups uit de regio.”

Het Floranti platform wordt inmiddels gebruikt door meer dan 70 telers en handelsbedrijven. Iedere maand stijgt het handelsvolume. Na de opstart in de zomer worden nu maandelijks nieuwe diensten toegevoegd, zoals Scan and Connect. Hiermee promoten telers hun producten en kunnen kopers via 1 klik op hun telefoon of tablet de aangeboden producten live opnemen in hun webshops.

Meer weten over Floranti? Check de website, www.floranti.nl of neem contact op Maurice van Winden, Floranti, via: info@floranti.com, +31(0)6 23 01 10 54.


Voor meer informatie:
Floranti
+31 (0)10 269 7900
info@floranti.com
www.floranti.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven