Trials 14 en 15 november

Beekenkamp showt Poinsettia’s en Princettia’s

Afgelopen week zijn de Poinsettia Trials van Beekenkamp van start gegaan. Deze week op woensdag 14 en donderdag 15 november is er nog de mogelijkheid om het assortiment van Poinsettia’s en Princettia’s te bekijken. Naast de Beekenkamp's Superstars worden er ongeveer vierentwintig nieuw geteste rassen en diverse kleuren Princettia’s getoond.

Beekenkamp is al jaren veredelaar en vermeerderaar van Poinsettia’s. Tijdens deze middagen in week 45 en 46 zijn alle rassen te bekijken en te vergelijken. De medewerkers zijn aanwezig om een ieder te informeren over de kwaliteiten en de mogelijkheden van deze steeds populairder wordende planten. Er is sprake van veel variatie in het 80% rode assortiment. De Poinsettia’s verschillen in breedte, hoogte, vorm en potmaat.

Er worden verschillende superstars getoond, waaronder de Leona. Deze plant heeft een sterke houdbaarheid en heeft een goede prestatie door de hele keten. Er kan lang genoten worden van de grote, gladde, felrode schutbladen, dankzij de beperkte uitval. De beperkte uitval is te wijten aan de plantopbouw. Dankzij de weinige takbreuk heeft de plant nog een belangrijk voordeel. Hierdoor is de Leona ook makkelijk in te hoezen.

Ook zijn er Princettia’s te zien op de Poinsettia Trials. Een compleet andere genetica die in veel verschillende kleuren te zien is. De Princettia lijn kan al in de herfst worden gebruikt. Tijdens milde temperaturen zelfs buiten.

De trials vinden plaats in Maasdijk. Let op, locatie gewijzigd ten aanzien van vorig jaar! Tuindersweg 26, 2676 BH, Maasdijk
 

Voor meer informatie:
Beekenkamp Plants
Korte Kruisweg 141
2676 BS Maasdijk
info@beekenkamp.nl
www.beekenkamp.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven