Ai2 supporter van Plastic Soup Foundation

Ai2 is ‘bronzen Business Angel’ geworden van Plastic Soup Foundation. Hiermee wil Ai2 een bijdrage leveren aan een gedragsverandering binnen de sierteelt en het terugdringen van de hoeveelheid plastic die wordt toegepast.

De rol van Ai2 in de groensector is faciliterend. Op de facturen is er tot op heden weinig ruimte voor het invoeren van nieuwe codering. Hiermee wordt bedoeld de codering rondom duurzame producten en labels. Binnen het systeem van de geldstromen door Ai2 is ‘de labeling’ snel en gemakkelijk te realiseren. Systemen, fustcodes, fusttabellen etc. mogen naar eigen zeggen niet de beperkende factor zijn als het gaat om ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

Klik hier voor meer informatie over de deelname aan Business Angels en wat dit voor Ai2 betekent.

Ai2 op de IFTF

Ai2 project ‘Container Centralen’ op IFTF
Door invoering van een aparte verrekenmethodiek presenteert Ai2 het project ‘Container Centralen’ op de IFTF [stand nr A1.30]. Voor nieuwe klanten is er een sportieve gadget want als fanatiek surfer heeft eigenaar Rene Franssen steeds meer last van plastic (soup) in en op het water. De Dopperflessen, zonder winstoogmerk ontwikkeld om het éénmalig gebruik van plastic terug te drinken, zullen in Vijfhuizen niet ontbreken.


Voor meer informatie:
Ai2
Postbus 101
2420AC Nieuwkoop
T: 0297-744030
W: info@ai2.nl
www.ai2.nl


Voor meer informatie:
Plastic Soup Foundation
Van Hallstraat 52-1
1051 HH Amsterdam
T: +31 (0)85 401 6244
www.plasticsoupfoundation.org 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven