IFTF en FHTF

Beursweek Haarlemmermeer van start

Tholen - Het startschot van de beursweek is gegeven. In Aalsmeer en in Vijfhuizen worden de komende drie dagen honderden standhouders en duizenden bezoekers verwacht voor de IFTF en de FHTF. Ook dit jaar hoeft de sierteeltsector zich niet te vervelen want er is genoeg te doen. Ook BPnieuws en FloralDaily zijn paraat: we lopen rond op de beurzen en hebben een stand op de IFTF. 

Internationaal en nationaal door elkaar
Waar de internationale telers en toeleveranciers zich op de IFTF verzamelen, loopt de FHTF in Aalsmeer ook vol met Nederlandse bedrijven. 

Het Bercomex team en de nieuwe machines staan klaar! 

Introducties
Tijdens de IFTF introduceert Bercomex twee machines: de Flora BunchMaster en Flora BouquetMaster.

Bunchmaster is een half automatische bosmachine, die zorgt voor optimaal en constant bossen. De Bouquetmaster, de eerste Bercomex lijn voor kruisboeketten moet zorgen voor uniforme boeketten en minder lange wisseltijden.  

Muller Bloemzaden
Ook gespot op de IFTF: Muller Bloemzaden. Op stand D5.30 op de IFTF staat Wim Zandwijk klaar om meer te vertellen over het assortiment en de service van het bedrijf.

 

In onze stand vindt u deze dagen Claudine en Priscilla met uiteraard de Greenhouse Guide. 
En natuurlijk ook de bekende gezichten! Eddy met nieuwe collega Michael draaien op de beurs op volle toeren! 

Fotoreportages
Onze redacteuren bezoeken deze week beide shows en proberen zo veel mogelijk verhalen binnen te halen en foto's te maken. Heeft u iets leuks te melden, stuur dan vooral een mailtje - dan weten we zeker dat we niemand vergeten! 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven